torstai 30. huhtikuuta 2015

Remppakiireitä

Äitini osti tosiaan asunnon, johon me pääsemme muuttamaan vuokralle. Kunhan saadaan se asunto remontoitua mieleiseen kuntoon. Asuntohan oli ostettaessa tyydyttävässä kunnossa ja tavoite on saada se nykyaikaiseen hyvään kuntoon. Ensin oli tarkoitus, että vain keittiö ja kylpyhuone remontoidaan, sitten muutetaan sinne ja loput remontoidaan huone kerrallaan kun asutaan siellä. Asiat kuitenkin harvoin menee niin kuin on suunniteltu. Ja nyt on koko asunnon pinnat jo lähes purettu =D Keittiöön ei oikeastaan olla edes koskettu mutta sekin lähtee tulevan viikonlopun aikana. Tänään saapuivat nimittäin J:n vanhemmat ja pikkuveli auttamaan. Niin ja kylpyhuonetta ei nyt sitten vielä remontoida ollenkaan, koska taloyhtiön 5-vuotis-suunnitelmassa on putkiremontti...
 
Yhden makuuhuoneen vaatekaappien ovet näytti tältä. Meille ei kuitenkaan jää makuuhuoneeseen saunan oven näköisiä ovia, joten tänään ne lähti (:
 
Eteisen käytävän, kuten myös keittiön seiniä koristi myöskin saunan seinän näköinen puolipanelointi. Ne lähti aikalailla ensimmäisenä.
Olohuoneen katto taas oli eriparia koko muun asunnon katon kanssa. Sekin lähti.
Tapettejen kanssa siellä taas on mulla meinannut hajoilla pää. Sitä kun on neljä kerrosta lähes joka huoneessa, ja olohuoneessa alin on sellaista pahvitapettia minkä läpi ei edes mene vesi kun yrittää suihkepullolla suihkuttaa ja näin vähän hommaa helpottaa... Ja sitten sieltä löytyi neljän tapettikerroksen alta piilosta moinen reikä. Huoh.
Tänään tehtiin aamusta reilun tunnin mittainan rappujumppa J:n kanssa kahdestaan kun kannettiin purkujätettä (vanhat lattiat ja olohuoneen katto palasina) valmiiksi alas, että äitini ja isäpuoleni sai ne peräkärryn kyytiin iltapäivällä. Raskauden takia en "uskaltanut" kantaa kovin paljoa kerralla, joten aikaahan siinä meni kun muutama lauta kerrallaan tuli rappusia rampattua ja kanniskeltua nuo plus vielä toiset saman verran kuvan ottamisen jälkeen. (Nyt rv 38+3 ja jalat hapoilla, muuten rappuralli ei tuntunut missään. Ei siis synnytyksen käynnistymistä vauhdittavaa vaikutusta.)
Ja nyt olohuone näyttää tuolta (niin kuin oikeastaan koko muukin asunto =D ). Minun mieleeni hiipii epätoivo. Äiti taas sanoi viimeksi tänään, että hyvä siitä tulee (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti